Pár rövid ismertető

Inuyasha

Története: A 15 éves  Kagome Higurashi a családjával egy szentályt gondoznak. Kagome véletlenül beleesik a kútba, ami az 500 évvel ezelőtti középkori Japánba röpíti vissza, amit embereken kívül szellemek is laknak. Itt találkozik a félig szellem Inuyashával, aki a Szent Ékkőre pályázik, ami történetesen Kagome testében van. Kis főhősnőnknek sikerül összetörnie az Ékkövet, így a félszellemmel együtt indulnak összegyűjteni a szilánkokat. Útjuk során szereznek társakat is, és megpróbálják a gonosz Naraku előtt megtalálni az összes szilánkot.

Szeretjük, mert: vicces, izgalmas, és a lányoknak még egy csipet szerelemmel is meg van fűszerezve

Kezdőknek nem ajánlott, mert: nagyon hosszú, (193 rész) és ez talán elrettentheti a nézőt

Sok benne a harci jelenet, szóval ha az neked nem jön be, akkor nem ez a megfelelő anime neked.

 

Kagome & Inuyasha

 

Inuyasha, Kagome, Sango, Miroku, Shippou

 

Naraku

 

 

Blood +

Története: Saya Otonashi élete átlagosnak nem igazán mondtható. Amnéziában szenved, így nem tudja ki ő, csalűdja pedig örökbefogadott gyermekekből áll (Kai&Riku) Egy nap az iskolában egy szörnyeteg támad rá, amitől egy titokzatos férfi menti meg, aki egy csellót cipel a hátán. Ezek  a szörnyek a chiropteránok, akik emberi vérrel táplálkoznak, és Saya vére az egyetlen, ami képes elpusztítani őket. Saya és Hagi (a csellós pasas) a Red Shield-el az oldalukon megpróbálják megfékezni a szörnyeket, és elpuszítani DIVA-t, aki mind e mögött áll.  

 

Ezt olyanoknak ajánlanám, akik nem riadnak vissza a szörnyektől, és a vértől minden menyiségben. A történet véleményem szerint izgalmas, akciódus, a grafika pedig gyönyörű.

Összesen 50 részes.

 

Hagi, Saya, Kai

 

 

Chiropteran

 

 

Wolf's Rain

Hatalmas farkas imádatban szenvedek, így nem hagyhattam ki ezt az animét. 

Történet: Közeleg a világvége, a földön eluralkodott a jégkorszak. A világot a Nemesek uralják, akiknek birtokában van az előző világ elveszett tudása (vagymi).

Az emberek már régen kihaltnak vélték a farkasokat, mivel egy legenda keringett, miszerint ha a farkasok megtalálják a Paradicsomot, a világnak vége, így írtani kezdték őket. Ám a farkasok élnek, mégpedig az emverek között, embernek álcázva magukat. Főhősünk Kiba, a fehér farkas, aki a Holdvirágot kutatja, mely utat mutat neki a Paradicsom felé. Út közben találkozik Higével, Tsuméval, és Toboéval, akik szintén farkasok, és együtt erednek a Holdvirág keresésére. Ami nem más, mint Cheza (A Holdvirágok Hajadonja), egy lány, akit a Holdvirágból alkottak alkímia segítségével. Chezát egy Nemes alkotta, Darcia, aki szintén a Paradicsom kapuját szeretné kinyitni.

Szeretjük, mert: A történet lebilincselő, érdekes, és fodulatokkal bővelkedő. Egy romantikus szál is akad benne a hölgyek kedvéért. A végkifejlet pedig egyszerűen bámulatos, megéri megnézni!

 

Cheza a "srácokkal" (a szürkétől kezdve jobbra: Tsume, Kiba, Hige, Toboe)

 

Darcia

 

Cheza

 

 

Shiki

Történet: Egy kis japán falucskába furcsa lakók érkeznek, Kirishikiék. Ezek után furcsa halálesetek kezdődnek: a holttesteken harapásnyomot találnak, az áldozatok vérszegények, és a "fertőzöttek" száma rohamosan nő. Először egy új vírusra gyanakodnak, ám egy idő után előkerül egy régi monda: az okigarai, vagyis a visszajáró. Ezek olyan emberek, akik a haláluk után visszatérnek, hogy kísértsék az embereket.

A falu orvosa mindent elkövet, hogy megállítsa a "járványt" még az után is, hogy kiderül: a haláleseteket vámpírok okozzák.

Szeretjük, mert: A Shiki érdekes, izgalmas vámpírtörténet, nem afféle lerágott csont, vagy lányregényes vámpírsztori. Csöpögni csöpög, de nem a romantikától, hanem a vértől. Aki nem bírha a testrész-kaszabolást, és az ehhez társuló igen élethű hanghatásokat, annak nem ajánlott.

 

Megumi Shimizu, az első áldozat a Kirishiki kastély előtt

 

Tatsumi Kirishiki (úgy imádom, akkora egy faton :D)

 

Tatsumi és Megumi

 

Egy szép kis halál

 

A drága jó doktor úr

 

 

Another

N.a.v.i.g.a.t.i.o.n.

FŐMENÜ

§ Konnichiwa!

§ Vélemények tárháza

§ Rajz-blog

§ Szerény személyem

§ Olvasnivalós

§ Frissek

§ R.I.P

§ Fórum

§ Japán művészetek

 

§ Karattyoló (privát)

 

§ Fejlécverseny

 

§ Grafika

 

 

 

 

 

 

ANIME RÉSZLEG

≈ Bevezető

Mi a különbség? (anime/manga)

≈ Rövid Ismertetők

≈ Zenék

 

Részleges Ismertetők

≈ Claymore

Naruto

MUSIC LIST

1. Yui - Again

2. Berserk - Aria

3. One Reason - Fade

4. BOGGIE - Parfüm

5. Russia - Light my heart

6. Spain - La Pasión No Se Detiene

7. Romano - Delicious tomato Song

 

 

 

 

ikonom:

   

(kattolj rá, és le tudod menteni!)

 

   

   

   

   

 

0/15

rules:

~igényes, rendezett oldal

~semmi trágár beszéd

~ a főmenün, és vk-n kívül min. 4 menü 

 

 

Másik oldalam: